По принцип не сме свикнали да виждаме личности, популярни по цял

...
По принцип не сме свикнали да виждаме личности, популярни по цял
Коментари Харесай

Лана дел Рей като сервитьорка - мистерията около новото начинание на изпълнителката

По принцип не сме свикнали да виждаме персони, известни по целия свят, да работят нещо друго от това, с което са добили своята популярност.
 Сгодена ли е в действителност Лана Дел Рей
Сгодена ли е в действителност Лана Дел Рей

Съмненията, които провокира певицата на премиите на Billboard

Но от време на време има такива изключения. Като да вземем за пример Лана дел Рей . Според Deadline, изпълнителката е видяна да дава смени в Waffle House - огромна верига заведения за хранене за бързо хранене в Америка, във Флорънс, Алабама.

От изтекли в обществените мрежи фотоси се вижда, че Дел Рей носи общоприета за заведенията синя униформа и табелка с името си, до момента в който сервира на клиентите.

Като се вижда по какъв начин тя стопира работата си, с цел да даде подписи, на хората, които са я разпознали. Съвсем неотдавна Лана дел Рей издаде своя албум Did You Know That There " s a Tunnel Under Ocean Blvd. И това кара част от почитателите ѝ да считат, че работата в ресторанта е част от ново видео към някоя от песните.
 5 нови песни от седмицата с Ед Шийрън, Depeche Mode, Лана дел Рей, Linkin Park и Росалия
5 нови песни от седмицата

Инвазия на нови албуми

Но за момента към момента няма публична информация за какво изпълнителката е решила да дава смени в заведението. Не е ясно и дали е запазила бакшишите, които е получила.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР